מחפש להשקיע ברומניה? כדאי שתקרא את זה!

אשרת שהייה ארוכה לאנשי עסקים עבור פעילות כלכלית מוענקת בשגרירות רומניה אך ורק לאנשים אשר מעוניינים לבצע פעילות כלכלית עצמאית או במסגרת עמותה משפחתית בהתאם לחוק על הארגון ועל ההתנהלות של הפעילות הכלכלית על ידי יחידים.

על מנת לקבל אשרה זו יש להציג את המסמכים הבאים:

ויזה עצמה
יש להוכיח כי התנאים הנוגעים להכשרת הסמכה הניתנת על ידי החוק על ארגון וביצוע פעילות כלכלית על ידי בני אדם הינם טבעיים
ביטוח בריאות עבור תקופת השהייה
תעודת יושר - תעודת המוכיחה כי אין למבקש רקע פלילי או מסמך אחר עם ערך משפטי זהה
2 תמונות פספורט (3.5 x 4.5 ס"מ).

אגרות קונסולריות:
אשרת כניסה ליחיד: 330 ש"ח
אשרת כניסה רב פעמית: 660 ש"ח

עבור אזרחי מולדובה בלבד , רומניה מאשרת ומנפיקה את האשרה ללא תשלום.

הנכתב באתר זה אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי