יש לכם עובדים רומנים ?

אשרה זו מוענקת לבעלי מקצועות מיוחדים אשר נדרשים לבצע את פעולות הבאות בהתאם לחוקים מיוחדים המסדירים את תנאי המימוש של מקצועות אלה.

מבקש האשרה נדרש להציג את המסמכים הבאים לשגרירות הרומנית :

ויזה עצמה
עליו להוכיח כי יעסוק רק בפעילות לגיטימית של מקצועות אלה
עליו להוכיח כי בארץ מוצאו עיסוקו דומה בפועל לעיסוק אותו מתכוון לבצע ברומניה
הוכחה של ביטוח רפואי עבור תקופת שהייתו
עליו להציג תעודת יושר ריקה מרישום פלילי או מסמך אחר עם ערך משפטי זהה
2 תמונות פספורט (3,5 x4, 5 ס"מ)

אגרות קונסולריות:
אשרת כניסה ליחיד: 330 ש"ח
אשרת כניסה רב פעמית: 660 ש"ח

עבור אזרחי רפובליק מולדובה, אשרה זו מונפקת ללא תשלום.

הנכתב באתר זה אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי