אזרחות רומנית

אזרחות רומנית (תעודה המעידה על אזרחות רומנית) – הינו מסמך אשר מהווה אישור כאזרח רומני.

לקבלת אזרחות רומנית אתה צריך ש:

  1. הוצאת מסמכים ממשרד הפנים
  2. תרגום לרומנית עם אישורים נוטריונים מתאימים
  3. הוצאת תעודת יושר ישראלית
  4. להירשם למערכת התורים הרומנית ומילוי הטפסים
  5. סידור המסמכים בקלסר הגשה
  6. המתנה למכתב מרשויות ANC
  7. רישום למערכת התורים הרומנים לשם קבלת תור לשבועה
  8. כל מה שאתה צריך עכשיו זה לעבור את טקס השבועה ומשל טוב אתה רומני!

רוצים לדעת איך ניתן לקבל דרכון רומני? לחצו כאן!